Όχι Απλά Ένας Ακόμη Παραθαλάσσιος Παράδεισος

Εκεί που η χαλάρωση του πράσινου συναντά την γαλήνη του απείρου μπλε της θάλασσας, βρίσκεται για να σας φιλοξενήσει το Eight Boutique Suites. Ο παράδεισος μας βρίσκεται στην Ποτίδαια Χαλκιδικής και είναι εδώ για να προσφέρει την απόλυτη ηρεμία σε επισκέπτες που την αναζητούν.

Κάθε μας σουίτα είναι πραγματικά μοναδική. Εμπνευσμένη από ξεχωριστές αισθήσεις και ανθρώπινα συναισθήματα, για να σας εμπνεύσουν την απόδρασή σας, διαθέτουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις και χαρακτηριστικά για μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

Outdoor View of 8 Boutique Suites

Ώρες check in

15.00-18.30

Wave lines - 8 Boutique Suites

Μοναδικές Υπηρεσίες Πολυτελείας

Εδώ στην Eight Boutique Suites, θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως η διαμονή μαζί μας θα γίνει όσο πιο ανέμελη και χαλαρωτική γίνεται. Βασισμένοι στην αποστολή μας, προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες για να ικανοποιήσουμε όλες σας τις ανάγκες.

Breakfast Icon - 8 Boutique Suites

Διατροφή

Η επιτομή της γαστρονομίας μετουσιωμένη σε ένα πλήρες πρωινό, μεσημεριανό & βραδινό (κατ’ επιλογή). Επικοινωνήστε με το resort για περισσότερες πληροφορίες.

Luxury Cruises Icon - 8 Boutique Suites

Πολυτελείς Κρουαζιέρες με Ιδιωτικό Σκάφος

Στην ευρύτερη περιοχή δραστηριοποιούνται αρκετές ανάλογες επιχειρήσεις. Επικοινωνήστε με το resort για περισσότερες πληροφορίες.
 

Transportation From Thessaloniki Icon - 8 Boutique Suites

Μεταφορά από Θεσσαλονίκη

H μεταφορά σας από την Θεσσαλονίκη στο 8 Boutique Suites με ταξί μπορεί να κανονιστεί από εμάς, κατόπιν συνεννόησης (κατ’ επιλογή). Επικοινωνήστε με το resort για περισσότερες πληροφορίες.

Breakfast Icon - 8 Boutique Suites

Στεγνοκαθαριστήριο

Στις σουίτες μας διαθέτουμε και υπηρεσία καθαριστηρίου. Είναι μια σύγχρονη μονάδα που εξυπηρετεί τις σουίτες μας παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης στα ρούχα σας. Επικοινωνήστε με το resort για περισσότερες πληροφορίες.